Project logisztika és túlméret

Project logisztika és túlméret

Túlméretes - túlsúlyos rakományok szervezése

Cégünk kiemelkedő tevékenysége a túlméretes és túlsúlyos áruk szállítása és a projekt logisztika területe. Túlméretes rakománynak tekintjük azt az árut, mely egy 2,45 méter széles, 3 m magas, és 13,6 m hosszú normál nyerges szerelvényben nem fér el, a szállítmány biztonságosan nem rögzíthető. Ebben az esetben speciális szerelvényre van szükség. Nemzetközi kapcsolatainknak és tapasztalatainknak köszönhetően tevékenységünk Európa legtöbb országára kiterjed. Sokoldalúságunk lehetővé teszi a fuvarfeladatoknak leginkább megfelelő szerelvények és útvonalak összeállítását, ezzel ügyfeleink részére műszaki és költséghatékonysági szempontból is a legoptimálisabb megoldást kínáljuk, akár szélesíthető ponyvás mega/mélyágyas/mélybölcsős szerelvényekkel.

Logisztikai projektek tervezése, lebonyolítása

Széleskörű tapasztalatunknak köszönhetően, komplex logisztikai feladatok megoldásában is helyt állunk. Számos esetben bonyolítottunk komplett üzemköltöztetést, és az ahhoz szükséges túlméretes gépek kombinált szállítását.

Gyakori szállításaink közé tartoznak az alábbi szállítmányok:

- Munkagépek és erőgépek

- Acélszerkezetek

- Ipari és erőművi berendezések

- Mezőgazdasági gépek

- Tartályok és nyomástartó edények

- Gyártósorok

- Projekt áruk

 

Speciális projektjeinkről is elmondható a nagy mennyiségű áru rövid intervallumon belüli szállítása. Az ON TIME kiszállítási metódussal garantáljuk a partnereink utolsó teljesítési fázisát, és a rendeltetési helyre történő időbeni kiszállítást. Közúton történő speciális szállítások mellett kombinált, háztól házig történő pontos kiszállítást biztosítunk, melyben megbízható alvállalkozói partnerkör segíti munkánkat.

 

SZOLGÁLTATÁSAINK:

 

project_logistic1.jpg Útvonal engedélyek beszerzése

project_logistic2.jpg Terv felvezetése

project_logistic3.jpg Rakodási tervek elkészítése

project_logistic4.jpg Nyomon követés

project_logistic5.jpg Útvonal bejárási terv kidolgozása

project_logistic6.jpg Teljes körű biztosítások megkötése

 

21232aaed89c3d046807c89f5b1d767a_f615.jpg

 

 

Vissza
2016 október 7.